Ч.Р.Д. за Марта Вачкова

Ч.Р.Д. за Марта Вачкова
5 (100%) 1 vote

Ч.Р.Д. Мартина Вачкова, която днес има чудесен празник и ние се присъединяваме към множеството й фенове, с пожелание за здраве, дълголетие и още много прекрасни роли.

Честит Рожден ден, Марта !

И нека си припомним последната й наистина добра роля в поредицата „Откраднат живот“, там Марта определено спечели сърцата на много зрители и чудесно се вживя в ролята си.

Освен като актриса знаем и за дългите години на Марта Вачкова на телевизионен екран и като водеща, чаровната й усмивка и непринуденост са най-силните й качества.

Три поколения щастливи жени с известна фамилия

Освен чар и талант, Марта Вачкова, както е известно на мнозина от нас е и наследница на един истински талант на родното кино – Григор Вачков, тя винаги е била негова гордост, но и в сянката му. Днес тя има една голяма дъщеря, която е доказателство за нейните успехи като родител, много почитатели и любовта на толкова хора, може би и затова лицето и все грее в усмивка, коментираме и ние от изданието „Клюки.бг“.

Рада и Марта – истинската любов между майка и дъщеря, гордостта на Мартина нейната Рада, която рисува и това е най-големия й талант

В очакване на следващите серии на любимия „Откраднат живот“ и с пожелание за горещи и весели дни до края на отпуските, желаем само положителни емоции на Марта, Ч.Р.Д.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар