Принц Чарлз изригна срещу синовете си: Какво искате, бе, майка ви беше луда!

Принц Чарлз изригна срещу синовете си: Какво искате, бе, майка ви беше луда!
5 (100%) 3 votes

Принц Чарлз е бесен от това, което му причинява собственото му семейство!

Принц Чарлз вече не издържа на обтегнатите отношения със синовете си. Уилям и Хари в момента го наказват заради паметта на майка им, от чиято гибел след месец се навършват 20 години.

принц Чарлз

Принц Чарлз е обиден и бесен на синовете си

Във Великобритания вече се дискутира, че младите принцове никога не са били близки с баща си и така и не са му простили, че е изневерявал на майка ми. Освен това те така и не одобрили мащехата си Камила, която ненавиждали и до днес.

Всъщност именно Паркър е причината отношенията между синове и баща да се изострят толкова много в последните години. Разбира се, за това допринася и Кейт Мидълтън, която от години е на нож с жената на принц Чарлз.

Уилям и Катрин не позволяват на Камила да се доближава до децата им. Оттам и за дядото става трудно, защото ще се разрази страшен скандал, ако бъде видян само той до внучетата.

Така Чарлз е принуден да търпи суровостта на сина си и съпругата му. Очаква се същото да го сполети и когато принц Хари се сдобие с наследник.

Синът на кралицата обаче е бесен от случващото се и счита, че незаслужено го наказват, след като и Даяна не е била светица. Нещо, което отдавна се обсъжда на Острова.

„Не знам какво искате… Майка ви беше психично неуравновесена жена, имаше много проблеми, беше много трудно да се живее с нея.“ – вайкал се принц Чарлз пред децата си.

Според слуховете обаче принцеса Даяна е станала такава именно заради мъжа си, след като узнала за унизителните му изневери. Затова и тук вината можем да я търсим по-скоро у принц Чарлз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Принц Чарлз изригна срещу синовете си: Какво искате, бе, майка ви беше луда!”

  1. Даянна

    юни 25. 2018

    Стига вече с тая Даяна, циклофреничка по рождение,изобщо не е Чарлз виновен,тя е знаела мб.добре къде отива,като иска принц,хак да и е! Изключително лигава и истерична,вижте я как гледа.Ролята и на добросърдечна инпр.е просто трик за пред сганта,наречена народ.

Добавете коментар