Бомба: Мария и Никол Андонова се прегърнаха за ЧРД на Марая! (виж в какъв невиждан лукс празнува малката – снимки)

Бомба: Мария и Никол Андонова се прегърнаха за ЧРД на Марая! (виж в какъв невиждан лукс празнува малката – снимки)
2.7 (53.33%) 3 votes

Марая на Мария стана на 9 годинки, които отпразнува като принцеса!

Малките деца, чиито родители не разполагат със средства, по-добре да не гледат този материал. Защото свят ще им се завие от лукса, в който щерката на Мария – Марая, посрещна своя рожден ден.

Мария

Мария и Никол Андонова заедно като приятелки – и това ако не е чудо, здраве му кажи

Малката принцеса навърши 9 годинки, а родителката й реши да полеят събитието в хотел на Слънчев бряг. Всичко беше организирано перфектно до последния детайл.

Явно прясно разведената певица беше решила да покаже на екс съпруга си Християн Гущеров, че и без него може да се справи отлично. Този път на тържеството присъстваха и тези, с които Мария е в тиха война от години.

А именно бащата на Марая – Димитър Андонов и новата му жена Никол Андонова. Двете красавици – Никол и Мария за първи път застанаха една до друга и очевидно се „прегърнаха“, в името на своите деца.

През цялото време на празника Марая се забавляваше много с приятелчетата си и малкото си братче. А за капак дойде и Криско, на когото Мария брои луди пари, за да зарадва малчуганите.

Разбира се, не сме очаквали да видим на партито самия Християн Гущеров. При все, че двамата с Мария лично и публично оповестиха раздялата си още преди разводът да стане факт.

Надяваме се обаче, че Хриси все пак е поздравил рожденичката за празника й като се има предвид, че малката Марая го беше приела и гледаше на него почти като на роден баща.

Малката срадурана стана на 9 годинки сред супер лукс

Марая с баща си, братчето Иво и новата му съпруга

Кой като нея – Криско й пее на уше

Разкошната торта за рожденичката

Марая с мама, леля и баба

Всичко е подредено и чака гостите на принцесата

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар