Бербатов слага края на Боби Михайлов, край с легендарния вратар!

0

Димитър Бербатов е решил да оправи българския футбол!

Човекът, който ще оправи футбола в България, се казва Димитър Бербатов. Бившият национал е решен да стане президент на БФС, научи Kliuki.bg.

Бербатов
Бербатов иска да управлява българския футбол

Митко няма отбор от доста време и се счита, че скоро може да обяви края на футболната си кариера. Той обаче има доста големи амбиции след това.

Оказва се, че Бербо иска да стане лидерът на футбола у нас. Той има намерение да детронира Борислав Михайлов и да стане шеф на БФС.

Бербатов по принцип е подходящ за тази длъжност, тъй като прави впечатление на по-интелигентен от останалите футболни личности. Неслучайно е завършил НСА и има висше образование, при това е магистър.

Митко загатна, че иска да поеме управлението на нашия футбол още преди 7 години, когато се отказа от националния отбор. Тогава каза да го повикат, за да им оправи футбола.

Бербатов е бесен на начина, по който се развива този спорт у нас. Няма добри школи, които да развиват таланта на децата. Това е нещото, което той иска да промени.

Боби Михайлов е начело на БФС от 13 години насам. Той детронира на поста покойния вече Иван Славков.

Именно тази промяна обаче докара доста главоболия в нашия футбол, тъй като се разразиха един куп скандали. Най-големият от тях е между президента Боби и Христо Стоичков.

Плюс за Бербатато е това, че ще има подкрепата на Камата, тъй като Ицо ненавижда Михайлов, въпреки че бяха съотборници. Той го обвини в корупция още преди години и все още стои зад думите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.