Да му се ненадяваш: Румен Луканов оправя не една, а две любовници! (жребец се оказа, върти блондинка и брюнетка)

Да му се ненадяваш: Румен Луканов оправя не една, а две любовници! (жребец се оказа, върти блондинка и брюнетка)
Гласувайте за статията

Румен Луканов вече е в процес на развод, но кой знае защо го бави!

Водещият на „Сделка или не“ Румен Луканов се оказа баш расов жребец. Палавникът отдавна се слави със забежките си и влечението си към млади и хубави мацки.

Румен Луканов

Румен Луканов не спира да протака развода с жена си Ина

Този път обаче удари рекорда за възрастта си като започна да върти цели две любовници наведнъж. Това разкриха близки до него източници пред вестник „Таблоид“.

Двете му нови любими са блондинка и брюнетка. И колкото и странно да е, с брюнетката Румен Луканов вършеел по скъпи ресторанти, а блондинката водел на културни мероприятия. Каквото и да правели обаче, личало си, че си прекарват повече от добре.

Румен Луканов вече не е в телевизията, но пък бизнесът му с вина върви повече от отлично. Дори смятал скоро да премести ресторанта си на по-централно място в столицата, а наемът изобщо не го притеснявал.

Колкото до бракът му, знаем, че съпругата му Ина отдавна се умори от забежките на благоверния си. Източниците твърдят, че тя е подала молба за развод с него още преди месеци, но Румен Луканов не спирал да бави развоя на делото.

Причината за това не е ясна и може да е свързана с децата му или с факта, че иска да се застрахова за стари години. Да си има дом, семейство и жена, която да го гледа.

„Румбата не е първа младост и скоро ще дойде ден, в който младите красавици няма да го поглеждат. Пък ако ще и с бъчви вино да ги пои. И тогава, ще не ще, ще трябва да се върне при Ина. Която е мечта жена – цял живот го е търпяла“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Да му се ненадяваш: Румен Луканов оправя не една, а две любовници! (жребец се оказа, върти блондинка и брюнетка)”

  1. Ха

    юли 31. 2017

    Кой е мъжът на снимката?

  2. ева

    авг. 01. 2017

    Ами като гледам жена му…….не две , а три ще оправя

Добавете коментар