Да я ожали човек: Ани Салич ревна, че е бедна – при заплата от 18 бона! (виж шока тук)

Да я ожали човек: Ани Салич ревна, че е бедна – при заплата от 18 бона! (виж шока тук)
Гласувайте за статията

Ани Салич се опита да се направи на бедна, след като получава нечувани пари за България!

Водещата на Нова телевизия Ани Салич спретна колосален гаф в свое интервю за радиото. Там тя обясни и защити хората, които укриват данъци, заради ниските си заплати. Новинарката имаше предвид популярните лица у нас. Които противно на общото мнение, далеч не се радвали на високи доходи.

Ани Салич

Ани Салич не смята, че получава висока заплата, както колегите си на Запад

„В България много популярните, които работят – като нас, защото и вие сте много популярни, не изкарват много пари”, сподели се Ани Салич с радио водещите Симеон Колев и Богдана Трифонова.

И продължи да насосва как едно е да те знаят хората и да те спират на улицата, и съвсем друго да си наистина добре платен. За да можеш да си осигуриш нормален и с висок стандарт живот.

„Това е пълна измислица – че ние изкарваме много пари. В сравнение с околните държави вие знаете колко изкарваме – аз знам за вас, вие знаете за мене. Така че един много популярен като нас, ако крие данъци, за да спести тези пари и да прави нещо добро или пък да поддържа своя имидж, или около себе си да създава някакво благо, да, бих го оправдала”, продължи Ани Салич.

Думите й обаче шокираха мнозина запознати от медиите, които отдавна знаят, че бившата жена на Бранко Салич прибира рекордните у нас 18 бона на месец.

Да, заплатата на Ани Салич е 8 000 лева, към които обаче са добавени още 10 000 под формата на премия. И това ако е бедност или среден клас заплата, здраве му кажи. А и всички останали колеги на новинарката получават доста по-ниски възнаграждения.

Да не говорим за „обикновените“ граждани, които не са и сънували подобни пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Да я ожали човек: Ани Салич ревна, че е бедна – при заплата от 18 бона! (виж шока тук)”

  1. зрител

    юли 31. 2017

    Тая тлъста застаряла лелка ,ако е при мен и ден не бих я търпял ,простовата ,глуповата, а на всичкото отгоре и алчна.Не стига че няма подходящо образование за тази длъжност ,ами се и жали.

Добавете коментар