Бившият съпруг на Наталия Кобилкина: Та тя е пълно дърво в леглото, цепеница! (Делчо Добрев разтърси България)

Бившият съпруг на Наталия Кобилкина: Та тя е пълно дърво в леглото, цепеница! (Делчо Добрев разтърси България)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина не само не задоволявала мъжа си, но и го превърнала в аскет!

Ти да видиш! Секс тигрицата Наталия Кобилкина, която суче пари от наивни българки, за да ги просветли в тайните на креватната любов, се оказа пълно дърво. И то точно в областта, в която преподава.

Наталия Кобилкина

Бившият мъж на Наталия Кобилкина я направи за резил с тази истина

Разкритието, което взриви България, беше направено от бившия й мъж Делчо Добрев. Когото Наталия Кобилкина заряза заради гръцкия богаташ Такис Дретакис. Делчо заявил на всеослушание пред приятели, а после и пред други хора, че бракът му с Кобилкина е бил един фарс.

Особено през последните няколко години, в които той и тя живеели като съквартиранти или като братче и сестриче под един покрив. Той не само не искал да прави секс с нея, но дори започнал да се превръща в истински аскет.

И за това е виновна самата Наталия, която в кревата била като цепеница. Оказа се, че Кобилкина не се държала като нормална жена, а постоянно намилала на мъжа си и му насосвала да изпробват уж някакви техники.

„Чувствах се като с треньор до себе си. И не си мислете, че сме правили неща от Кама Сутра или тя ме е хвърляла в джаза. Нищо подобно. Опитваше се да раздава команди и едва ли не да ти казва на коя страна да се обърнеш. Но без ласки, без съблазън, без нищо, от което да ти стане. В един момент не исках и да чуя да лягам повече с нея“, коментира Делчо, пише вестник „Таблоид“.

И каква се оказа тя сега – че Наталия Кобилкина приказва сума ти неща на наивниците, а тя самата едва крета в леглото. Припомняме и че веднага след сватбата си тя заряза Такис Дретакис, за да хукне отново по семинарите си.

И да скубе пари от будали. Явно финикийските знаци са единствените, които истински я възпламеняват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар