Това признание на Тервел Пулев разплака Диана: Виж какво й каза!

Това признание на Тервел Пулев разплака Диана: Виж какво й каза!
3 (60%) 2 votes

Тервел Пулев ни спира да се радва на това, което и истински ценно за него!

Тервел Пулев е много щастлив с жена си Диана. Той е доволен, че бившата волейболистка е изключително разумна и отговорна жена.

„Диана винаги е била на ниво. Не е кифла. Никога не ми е опявала за пари, нито е искала да й правя скъпи подаръци или екзотични ваканции. Държи повече на семейството си и на първо място поставя него, а не себе си. Прищявките й не са приоритет в отношенията й с мъжа”, не може да нахвали брата на Кобрата своята половинка.

Тервел Пулев

Тервел Пулев не може да се нахвали от Диана

Боксьорът е безкрайно благодарен на своята Диана, че винаги се е стремяла сама да преследва целите си. И да бъде на ниво като майка и съпруга.
„Това ме кара да я обичам още повече”, откровено признава Тервел Пулев.

Любовната авантюра на боксьора и волейболистката започнала от един бас. Двамата се запознали като тинейджъри на спортен лагер. За него жена му си е същата, както при първата им целувка.

А Диана Нинова разкрива, че нейния Тервел е труден характер, лесно не прави комплименти, не й сваля звезди, но е много интересен човек. И прекрасен баща.

Диана се е посветила на двамата си сина-Калоян и Аспарух.Но в последните месеци играе с екипа на родния ЦСКА.

Най-трудният период за двамата съпрузи бил, когато тя играела за Азербеджайн. Трудно й било много, но преглъщала и тръгвала към поредното изпитание.

Съпрузите признават, че им минава мисълта за трето, но искат да е момиченце. Въпреки това не мислят за сватба,защото просто нямат никакво време за това.

Много родни клубове са проявили интерес към нея. Но мъжът й е категоричен, че би тръгнал с нея и децата, ако й предложат да играе зад граница.

„Бих я последвал с децата, стига тя да е щастлива. Диана е мъжко момиче. Смятам, че ще се справи с всяка една трудност, а ние ще сме до нея”, категоричен е Тервел Пулев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар