Уникум: Разкриха как Ирина Тенчева е свалила Иван Христов и продължава да го държи в ръцете си! (истината втрещи)

Уникум: Разкриха как Ирина Тенчева е свалила Иван Христов и продължава да го държи в ръцете си! (истината втрещи)
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева знае как да си плете кошницата с Иван Христов, това е сигурно!

Ирина Тенчева може и да е по-стара с няколко години от Иван Христов, но е единствената жена, която той гледа в очите. Двамата са заедно вече пет години като имат и общ син Самуил. Отделно от това продуцентът се грижи като истински баща за двете деца на Ирина от предишния й брак.

Иван Христов

Иван Христов буквално е омагьосан от уменията на Ирина Тенчева, така го върти на пръста си

Такова чудо като Иван Христов и любовта му към бившата Сарачинова рядко се вижда, особено по нашите земи. И до днес мнозина се чудеха какво е направила Тенчева, за да омае така мъжа си. Да го отнеме от семейството му и да го държи в ръцете си до ден днешен.

Е, истината излезе наяве и втрещи всички. Близки до Ирина Тенчева разкриха, че тя отлично владее умението да съблазнява. Първо само с поглед и глас, а след това и в леглото. Пред нея и самата Наталия Кобилкина пасти можела да яде.

„Иринка не я гледайте каква е тиха и кротка. В кревата става истински угаран и направо побърква Иванчо. Така го оплете в началото и така го държи до днес. Ако той обаче се издъни нещо или не стане на нейното, знае как да си го получи. Достатъчно е да откаже ласки на мъжа си за два дни и той е готов и Луната да й свали“, шушукат източниците.

Очевидно Вихра Петрова не е разполагала чак с такива оръжия, а Иван Христов отворил очите си за истинския кеф под чаршафите с Ирина. Не мислете обаче, че това е всичко. Основното е, но нещата не приключват с него.

Тенчева много добре владее изкуството на манипулацията и винаги успявала да направи така, че тя да диктува събитията. А да оставя Иван да вярва, че идеята е била негова, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Уникум: Разкриха как Ирина Тенчева е свалила Иван Христов и продължава да го държи в ръцете си! (истината втрещи)”

 1. ябе

  авг. 01. 2017

  Че Вихра Петрова по нищо не може да се мери с Ирина. Много е зле Вихрушката, проста и грозна, разбрахме , че и у кревата е няма

 2. Калин

  авг. 02. 2017

  В дълбока заблуда сте. За флегмата Ирина динамиката е несвойствено състояние. С измама и манипулация мърсува с Опосума, с лъжата за мнимата изневяра на Вихра. Но живота доказа, че Вихра е била вярна и тогава и сега, а предателската Ирина е най-мразената отчаянажена

 3. Калин

  авг. 02. 2017

  В дълбока заблуда сте. За флегмата Ирина динамиката е несвойствено състояние. С измама и манипулация мърсува с Опосума, с лъжата за мнимата изневяра на Вихра. Но живота доказа, че Вихра е била вярна и тогава и сега, а предателската Ирина е най-мразената отчаяна

 4. свидетел

  авг. 02. 2017

  Вихра не само накичи Иванчо с разкошни рога, но и разби семейството на стария Кузов.Мнимо предана,а всъщност змия.
  Не се е чуло Ирина да кръшка, поне засега. харесвам повече Ирина

 5. Лилия

  сеп. 20. 2020

  Отвратителна пачавра.то е ясно на всички с кое го върти,но един ден магията ще изстине и тогава ще си го получи.гнусна е като змия

Добавете коментар