Бомба: Тайната на Румен Радев шокира всички! (виж какво прави от години и му харесва)

Бомба: Тайната на Румен Радев шокира всички! (виж какво прави от години и му харесва)
Гласувайте за статията

Президентът Румен Радев шашна с тази своя тайна!

Президентът Румен Радев и първата дама Десислава Радева май ще се окажат най-одумваната двойка сред всички семейства на държавни глави у нас. Вярно е, че за българина угодия няма.

Румен Радев

Румен Радев следва съветите на Петър Дънов

Преди време жълтите медии разпънаха на кръст Росен Плевнелиев затова, че жена му не е до него. А сега пък под ножа е Румен Радев затова, че неговата съпруга е до него.

Каквото и да се говори обаче, истината е, че Радев е и най-харесваният от народа президент. Може би и затова тайната, която разкриха за него, накара хората да го аплодират, а не да се сащисат. Едва ли има човек, който би размахал пръст – как може президент да прави това?!…

А именно да ходи бос. Всичко тръгна от прословутата снимка на президентската двойка с двете деца от село Вълчан дол. На нея Румен Радев е у дома и позира по ежедневно облекло и с боси крака.

Не знаем дали това е в разрез с протокола, но и майната му на протокола. Оказа се, че това е свързано с малката тайна на Радев. А тя е, че той е почитател на големия Петър Дънов и изповядва много от съветите в учението му.

По заръка на Дънов Румен Радев вече около 30 години имал навика да ходи бос. Така се зареждал енергийно и пречиствал чакрите си, свързан с тревата и земята, пише Пик.

Близки до държавния глава разкриха, че след скандала със снимките той малко се ядосал на жена си Деси Радева затова, че го е накарала да се щракне така. Но след това бързо му минало и осъзнал, че е човек като всички останали. И има правото на своите си лични моменти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар