Зверски скандал: Това ли е любовникът на Елена Йончева! (снимки + шокиращи подробности)

Зверски скандал: Това ли е любовникът на Елена Йончева! (снимки + шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Елена Йончева е обвинена в любовна афера и то точно с този мъж!

Журналистката и настоящ депутат от БСП Елена Йончева изненадващо се оказа в центъра на огромен скандал. Той обаче не е свързан с политиката, а с личния живот на интелигентната блондинка. Която беше забъркана в любовна афера с чужд мъж.

Елена Йончева

Елена Йончева беше забъркана в страстна афера с мъжа на Ирен Кривошиева

Елена Йончева попадна в пресата като жена, която слага рога на мъжа до себе си Пламен Тодоров. За да се отдава на страстите си с Николай Николов. Ако не се сещате ще поясним, че въпросният Николай не е кой да е, а законният съпруг на актрисата Ирен Кривошиева.

Популярен сайт цитира източници, близки до Кривошиева, които разкриха, че тя е на крачка от развод с Николай. Точно заради връзката му с Елена Йончева. Николов бил толкова влюбен в депутатката, че направил поредица от гафове, които жена му разкрила.

Всъщност Елена Йончева и съпругът на Ирен се познават от години, защото той е бил неин личен оператор и бодигард в работата като журналист. Източниците разказват, че Николай цял живот е бил влюбен лудо в Йончева, но тогава е нямал шанс с нея.

Сега, когато вече и двамата имат своите семейства и рутината ги налегнала, започнали да се срещат по-често. И от дума на дума, се сближили много повече. Дали това е вярно, или не, не знаем със сигурност.

Но според нас едва ли сериозен човек като Елена Йончева ще загърби сина си и бащата на сина си, когото обожаваше, за да скочи в обикновена афера. Вярваме, че Кривошиева може да бъде спокойна и да не бърза с развода.

Тъй като докато няма доказателства черно на бяло, сме по-склонни да мислим, че между Елена Йончева и Николай Николов все още има само чисто приятелство и колегиалност.

Двамата са работили заедно доста време

Актрисата ревнува от депутатката

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар