Ще ви паднат очите: Лъснаха снимки на пияната рожденичка Гери-Никол! (виж мазалото тук – тя реве да се трият)

Ще ви паднат очите: Лъснаха снимки на пияната рожденичка Гери-Никол! (виж мазалото тук – тя реве да се трият)
Гласувайте за статията

Гери-Никол успя да вбеси админите на страницата си!

Само преди ден Гери-Никол стана на 19 години. Богатата рожденичка отпразнува своя ден в едно от най-известните заведения във Варна, както вече ви съобщихме. И ви показахме снимки от купона.

Гери-Никол

Гери-Никол пише на феновете си да й трият снимките и клипчетата

На който освен рапъра Атанас Колев лъсна и друга находка. А именно скандални кадри и клипове с рожденичката, която била порядъчно пияна. Поне това съобщиха администраторите на фен страницата й в мрежата.

Последните са бесни от факта, че Гери-Никол ги е накарала да изтрият „папарашките“ снимки и клипове от партито. Които очевидно не й изнасят. Тъй като на тях се вижда как тя се натиска с певеца Галин и как алкохолът й е врътнал главата.

Ето какво изпратиха админите на Гери-Никол до сайта HotArena.net, заедно с няколко фотоси. Цитираме думите им едно към едно, без да се намесваме или да променяме нещо. А коментарите оставяме на вас:

„Здравейте! Обръщам се към вас, тъй като вие можете да разпространите въпросния случай. Свързано е с певицата Гери-Никол и истината за нея.

Така и така сме започнали с истината за Гери и скъпата й майка, сега ще ви разкажа за нещо, което се случи вчера. Тъй като направихме наскоро проект за рождения ѝ ден, ние искахме тя да го види и сподели, както направи миналата година.

Е, не се случи! Сякаш е станала по-надута. Също, че ние поддържаме акаунт за нея с почти 20 хиляди последователи и тя ни следва. Винаги ни пише само заради едно нещо – да трием снимки.

Защо, защо? Може би го иска, защото няма на тях Фотошоп? Може би го иска, защото не е със стройна талия, големи джуки, малък нос, не е висока, по-пълна е и има „дефекти“?

Това е дъното. Също, че майката на скъпата Гери постоянно лъже. Гери беше казвала в интервю, че не пие и пуши – тогава защо ни накара да изтрием клиповете от рожденият ѝ ден, където е пияна? Смехория!“- така завършват писмото си админите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар