Мила Кунис нарани жестоко Аштън: Виж какво му причини!

Мила Кунис нарани жестоко Аштън: Виж какво му причини!
Гласувайте за статията

Мила Кунис се изгаври с любовта на Аштън Къчър!

Красавицата Мила Кунис нанесе жесток удар на своя съпруг. 34-годишната брюнетка нарани Аштън Къчър по неописуем начин, научи Kliuki.bg.

Мила Кунис и Аштън Къчър

Мила Кунис нарани Аштън Къчър

Оказва се, че актрисата все още ревнува бившия си приятел. Той е небезизвестният Маколи Кълкин, който от известно време е луд по колежката си Бренда Сонг.

Явно Мила Кунис не приема много добре новината, че Мак отново е щастлив. Тя го напусна заради Аштън, но очевидно се е надявала звездата от „Сам вкъщи“ цял живот да рони сълзи за нея.

Нищо подобно, Кълкин е безкрайно щастлив с актрисата от азиатски произход. Той дори разправял на всички, че това е най-важната жена, която е срещал в своя живот.

Мила откровено се дразнела, защото тези приказки стигнали и до нейните уши. Тя показала своето негодувание, което изненадало и обидило Аштън Къчър.

Мила и Маколи прекараха цели 9 години заедно и е нормално да са останали някакви чувства помежду им. Това обаче не оправдава ревността на актрисата в случая.

Самият Къчър обаче може би си го заслужава, защото се скъса да изневерява на съпругата си. Въпреки всички приказки, че тя е любовта на живота му, той бе уловен не в една и две забежки, които уж не означавали нищо за него.

Аштън е отлично запознат с връзката, която имаха Мила и Мак. Той бе неотлъчно до нея като приятел, докато гаджето й се друсаше. Тя плачеше на рамото му, преди да се усети, че той е истинският мъж за нея.

Както е известно, Кунис и Къчър се знаят от почти деца. Тогава те се снимаха в „Шеметни години“ и оттогава са близки, а днес даже и семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар