Глория подпали Гърция: Показа тяло трепач, като на манекен! (Виж доказателството)

Глория подпали Гърция: Показа тяло трепач, като на манекен! (Виж доказателството)
3 (60%) 2 votes

Глория подпали и Гърция

Глория е на ваканция в южната ни съседка. Там кралицата на поп фолка не спира да се пуска по бански. С перфектната си визия певицата взриви мрежата. И накара плажуващите в Гърция да изплезят езици.

Русенката е на ваканция с дъщеря си Симона. Двете си прекарват повече от чудесно. Майка и дъщеря са видимо щастливи и без мъжка компания. Звездата на „Пайнер” винаги е крила внимателно личния си живот.

Глория не спира да удивлява

Никога не е излагала на показ мъжете, с които е била. Според клюката наскоро Симона се раздели с дългогодишния си приятел Симеон Данев. Двамата имаха гореща ученическа любов, но пътищата им вече гледат в различни посоки. Упоритият слух твърди, че прекомерната слава застигнала щерката на топ пайнерката, заради което тя се раздели с гаджето си.

Глория

Глория става все по-хубава с годините

Определено Глория става все по-хубава с годините. По това спор няма, доказват го и снимките, които тя не спира да качва по социалните мрежи. Въпреки че гони 45 години, певицата показва тяло като на 20-годишна. За чиито прелестни форми могат да й завидят много от по-младите мацки.

Гласовитката от Русе винаги се е грижела за перфектната си визия. Тя не само е лягала под ножа, за да си прави пластични корекции по лицето и тялото си. Но певицата не спира да се поти във фитнес залата и да прави упражненията си, които извайват снагата й. Глория е почитателка и на здравословното хранене. Всички тези ограничения са дали резултат и той е повече от видим.

Затова и на ваканцията си в Гърция пайнерката не спира да си прави провокативни снимки, с които всеки път взривява мрежата.Почитатели на двете певици са категорични, че Глория и Симона изглеждат повече като приятелки, отколкото на майка и дъщеря. Е, дори само заради това си струва усилието на чалга фурията да изглежда винаги на ниво.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар