Обрат: Преслава довърши гаджето си с това решение! (виж какво сервира на Павел Лазаров)

Обрат: Преслава довърши гаджето си с това решение! (виж какво сервира на Павел Лазаров)
Гласувайте за статията

Преслава и Павел Лазаров са заедно от броени месеци, а тя вече изтрещя!

Не е лесно с Преслава, но и не е лесно да си Преслава. Това стана ясно след обрата в отношенията на певицата с новия й приятел Павел Лазаров. Мускулестият и готин мачо онемял, когато наскоро Петя от Добрич го застреляла с неочакваното си решение.

Преслава не иска връзката й с Павел да свърши като останалите, затова настоява да я пазят в пълна тайна

А то е двамата да крият връзката си и никога да не се показват заедно на публични места. Това не е просто идея или предложение на Преси, а нейното окончателно решение. Пък на Павел ако му харесва…

Близки до изпълнителката източници разкриха истината за двамата. И поне засега се оказва, че бизнесменът се е съгласил с любимата си. Павел е толкова луднал по пайнерката, че бил склонен на какво ли не, само и само да имат бъдеще заедно.

Което ще рече, че ще изпълни желанието й да се срещат само по хотели и то такива, които са извън столицата. Сякаш са любовници, които вършат нещо нередно, но все пак ще бъде с нея.

Припомняме, че доскоро той и Преси се показваха спокойно навсякъде. А на рождения й ден станахме свидетели на страстни прегръдки и целувки помежду им.

Не бързайте да мислите обаче, че Петя се е наситила на Лазаров и гледа да го отсвири. Нищо подобно. Чалга дивата била полудяла от любов по него и точно затова взела решението да се крият от всички.

„Преси е станала страшно суеверна. Но я разбираме напълно, защото досега всичките й връзки, които бяха публични, завършиха с раздяла. То не беше Жоро Бирмата, то не беше Фики Стораро, то не бяха други. Сега обаче тя гледа много по-сериозно на отношенията си с Павел и не иска нищо да попречи на връзката им“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар