Анелия изгуби Андреа завинаги

Анелия изгуби Андреа завинаги
Гласувайте за статията

Анелия и Андреа вече не са близки, което е голям удар и за двете!

Двете певици, които бяха като сестри, вече са безразлични една към друга. Анелия и Андреа не са вече приятелки, а това е наистина жалко, защото изглеждаха неразделни.

Анелия и Андреа

Андреа и Анелия скъсаха

Все още се търсят причините за краха между тях. Факт е, че отношенията им започнаха да се обтягат преди 2 години, когато изпълнителната на „Хладна нежност“ последва примера на Камелия и се раздели с „Пайнер мюзик“.

Ани остана при инж. Димитров и се говори, че за да не пострада пред шефа си, се е отрекла от Андреа. Това от своя страна наранило и обидило блондинката и тя повече не се обадила на колежката си.

Другата версия е, че Анелия започнала да сваля Кубрат Пулев, или поне да флиртува много открито с него, а това подразнило приятелката й. Така едната била шута на другата, тъй като се притеснявала Кобрата все някога да не се изкуши.

Според запознати, към момента Ани и Андреа не си говорят дори. Двете не се мразели, но вече изобщо не излизали заедно, а това е изненада, защото преди години бяха като сестри.

Това е второ провалено приятелство в чалга средите през последните години. Най-известният крах дойде между Преслава и Галена, които се хванаха за косите заради една награда.

При бившата на Коко Динев и жената на Кобрата нещата не са чак толкова усложнени. Двете просто вече не комуникират. Дали това е временно или ще продължи и за в бъдеще, ще разберем в идните години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар