Бесни дами скочиха срещу Николета в мрежата: Ето я снимката, която ги накара да озвереят! (ВИЖ Я ТУК)

Бесни дами скочиха срещу Николета в мрежата: Ето я снимката, която ги накара да озвереят! (ВИЖ Я ТУК)
3 (60%) 1 vote

Николета Лозанова отново стана обект на обсъждане от потребителите!

Целенасочено или не, каквото и да направи Николета Лозанова, обикновено не остава незабелязано от обществеността. Знаем, че лоша реклама няма, но едва ли на някого му е приятно постоянно да бъде в устите на околните. И да го дъвчат като парче месо.

Николета

Николета Лозанова отново стана обект на хорски приказки и недоволство

Днес Николета отново разбуни духовете и много жени в мрежата скочиха срещу нея. Причината, както в повечето случаи, е снимка на водещата на „Папараци“. Този път обаче на нея НиЛо не е гола. Дори е твърде облечена и седнала да обядва.

На пръв поглед нищо странно, нали?! Повод за гнева на дамите обаче се оказаха две неща, които Николета Лозанова е поставила до себе си на масата.

Едното е чаша вино, а другото кутия с цигари. Е, вече се досетихте – мъмренето на Лозанова е затова, защото тя „възпитавала“ децата да пият и да пушат. Поне това е мнението на родителите, изригнали в интернет пространството.

„Какво показва с тези снимки?! Че пие от обяд като алкохоличка и че пуши като комин ли – голямото геройство. Че то това и циганките в махалата от малки го правят. След като си медийно лице и имаш толкова почитателки, повечето от които малки деца, не е ли редно да се съобразяваш какво публикуваш и как изглеждаш отстрани“, насосват възмутените майки в мрежата.

Предполагаме, че на Николета Лозанова изобщо не й пука от това. А и тя редовно се подлага на скъпи козметични процедури, така че да съхрани свежа кожата си, въпреки тютюневия дим.

Да му мислят родителите, които оставят възпитанието на децата си на медийни образи като Лозанова и други, а не се заемат лично с тях.

Ето я прословутата снимка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар