След 10 години заедно: Капитанът на „Левски“ и жена му се разделиха! (Деси съсипа Божидар Митрев – виж тук)

След 10 години заедно: Капитанът на „Левски“ и жена му се разделиха! (Деси съсипа Божидар Митрев – виж тук)
Гласувайте за статията

Божидар Митрев не е на себе си след раздялата с Десислава!

Вратарят на ФК „Левски“ Божидар Митрев, който се сдоби и с капитанската лента, може да се похвали с множество успехи в кариерата. Личният му живот обаче е тотално разбит и това го мъчи всеки ден.

Божидар Митрев

Божидар Митрев е сломен след раздялата с любимата си половинка Десислава

Оказа се, че Божидар Митрев и красивата му половинка Десислава са се разделили. Двамата не са заедно от известно време, а решението на съпругата му е окончателно. Това издадоха близки до семейството източници.

Крахът настъпил, когато Божидар Митрев още ритал в Молдова за тамошния „Шериф“ (Тираспол). Десислава не искала да се мести да живее там и лека полека разстоянието ги отчуждило. В един момент Деси взела крайното решение, с което смазала мъжа си.

Към момента няма данни в раздялата им да има пръст и трети човек. Божидар и Десислава бяха заедно повече от десет години, а се знаеха още от деца.

И двамата са израсли в един и същ квартал на столицата „Люлин“, а бащата на Десислава е местният бос Пламен Симов, по прякор Килията.

През 2011-та година Божидар Митрев и любимата му вдигнаха феноменална сватба в Правец. Тя беше призната за една от най-скъпите у нас като струваше над 300 000 лева. Петцифрена сума бе само роклята на булката, а кумове на семейството станаха Ива Софиянска и Антон Божков.

Хубавото в цялата ситуация, ако изобщо може да се нарече така е, че двамата са запазили приятелските си и добри отношения. А Деси често води сина им на стадиона, за да гледа мачовете на Митрев.

Въпреки личните ядове, той не спира да се бори на терена и да жъне победи

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар