Огън: 18-годишната Тита показа на Гери-Никол какво е тяло! (виж какво парче е по бански и с какви бомби – СНИМКИ)

Огън: 18-годишната Тита показа на Гери-Никол какво е тяло! (виж какво парче е по бански и с какви бомби – СНИМКИ)
3 (60%) 1 vote

Христина Христова – Тита плени с естествени форми и красота!

Христина Христова – Тита често е спрягана за протежето на Криско. Само че мацката изобщо не може да се нарече така. Освен с уникален глас и сценично присъствие, тя е модел на дизайнерката Мегз, както и актриса в онлайн сериали.

Тита цепи мрака, страшна красавица е!

Откъдето и да я погледнеш Тита е достойна за адмирации. А най-хубавото е, че не парадира със скандала и визията си, за да пробие. Може би затова и при нея нещата се случват някак си по-спокойно и бавно, но затова пък сигурно.

Днес за първи път Тита се появи в мрежата по бански и направо изпоти. 18-годишната красавица показа не само на Гери-Никол, но и на всички фотошопирани мацки що е то готино тяло. И естествен напращял бюст.

Не можем да отречем, че Христина Христова е способна да стопи лагерите на всеки нормален мъж – както с лице, така и с тяло. Тя обаче продължава да се държи далеч от медиите и да отказва да говори за себе си и за семейството си.

„Моето семейство е моята крепост. Това са хората, които обичам повече от себе си – родителите ми и сестра ми. И затова си ги пазя само за мен. Не искам да ги излагам на показ, за да може злобари да ги хейтят по мрежите. Ако ще плюят някого, нека това да бъда аз, все пак аз съм публичното лице“, беше заявила Тита в свое интервю.

Ние лично уважаваме и адмирираме, както решението й, така и поведението й като цяло. Най-накрая едно младо и хубаво момиче да покаже, че вулгарността не винаги е единственият начин за успех, коментират и потребители в мрежата.

Ето това е естествено тяло и пищни форми без силикон или фотошоп

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Огън: 18-годишната Тита показа на Гери-Никол какво е тяло! (виж какво парче е по бански и с какви бомби – СНИМКИ)”

  1. Razor

    авг. 03. 2017

    Wow

Добавете коментар