Евала, мацо: Емилия утрепа с ново тяло на морето! (виж в каква тигрица се превърна след Коко Динев – СНИМКИ)

Евала, мацо: Емилия утрепа с ново тяло на морето! (виж в каква тигрица се превърна след Коко Динев – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Емилия този път няма да се върне при Коко Динев и това е очевидно!

Край на ерата Коко Динев! Емилия започна живота си наново. Да, чували сме това и други пъти, но сега положението е различно. И промяната у певицата не е очевидна, а направо очевадна. След раздялата с бизнесмена, вместо да рухне, Емилия разцъфна отново.

Емилия

Емилия не е същата, сякаш се роди отново след раздялата с Коко Динев

Някои от познатите й дори я сравняват с птицата Феникс, която възкръсва от пепелта. Без значение как я определяме, Емилия показа, че има характер. И, че се е научила да обича не само любимия и децата си, но и самата себе си.

На концерта във Варна преди дни изпълнителката показа такава промяна, че зрителите онемяха. Пайнерката буквално утрепа всички с чисто ново тяло, при това без намесата на пластични хирурзи. Постигна го само с правилно хранене, спорт и никакъв стрес.

Самата Емилия явно много харесва новата си визия, тъй като не спира да я демонстира с къси, тесни и прозрачни дрешки. Които, да си признаем, й стоят убийствено.

„Ема реши да живее, нищо друго не е направила. Защото преди време тя не живееше своя живот, а този на Коко Динев. Винаги поставяше него на първо място пред себе си и пред всичко останало. С пръст да й щракне и тя ще хукне. Е, това време и щастие за Коко отминаха. Да си търси нова глупачка сега“, коментират познати на певицата.

Емилия пък се е отдала на живот на макс и търсене на следващата си половинка. Този път се надява, че ще открие мъжа, с който да остане завинаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар