А такааа: Д-р Енчев „бръкна в меда“ на студентка, кичи с рога жена си! (Теди Велинова в шок – скандални снимки и факти)

А такааа: Д-р Енчев „бръкна в меда“ на студентка, кичи с рога жена си! (Теди Велинова в шок – скандални снимки и факти)
Гласувайте за статията

Д-р Енчев и Теди Велинова се водеха перфектната двойка, а каква стана тя?!

Перфектната двойка. Богати, красиви, с две дечица. Като такива се славеха до днес д-р Енчев и Теди Велинова. Корифеят на пластичната хирургия и съпругата му се вживяваха дори дотам, че ходеха облечени почти еднакво. Абе, стил и класа отвсякъде…

Д-р Енчев

Д-р Енчев мачка чаршафите със знойна студентка, на която направил балконите

Е да, ама не баш! Защото се оказа, че д-р Ангел Енчев от известно време мачка чаршафите с млада красавица, студентка. Името на мацката е Бориса Стефчова и двамата се запознали, след като тя отишла при него, за да й направи гърдите.

Явно балконите на девойката са станали толкова прелестни, че д-р Енчев повече не могъл да се откъсне от тях, разкриват близки до него източници. Думите им обаче не са единственото доказателство за аферата.

В личните си профили в социалната мрежа хирургът и студентката си подхвърлят закачливи коментари, снимки и дори целувки. Бориса Стефчова се е снимала с тениска, върху която е написано името на любовника й.

Тя се похвали с нея в профила си, а Ангел Енчев реагира с лайк и няколко целувки. По-късно пък той постна снимка на мадамата в профила си, на която тя е по долни гащи.

Абе, както и да го погледнеш, наоколо летят Купидончета. Любопитно е само какво мисли по въпроса съпругата на Енчев – Теди Велинова. Припомняме, че тя пък се омъжи за доктора след като го раздели с първата му съпруга Милена Пандова.

Нали уж бяха съвършени заедно, а каква стана тя сега…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “А такааа: Д-р Енчев „бръкна в меда“ на студентка, кичи с рога жена си! (Теди Велинова в шок – скандални снимки и факти)”

  1. ццц

    авг. 02. 2017

    Ами конят вече не му харесва на доктора, очакваше се, даже закъсня.

Добавете коментар