Грубо: Антон Хекимян се срамува от гаджето си! (Василена го напусна, след като отказа да я заведе при родата – СНИМКИ)

0

Антон Хекимян уж беше много влюбен във Василена Гръбчева!

Антон Хекимян и Василена Гръбчева вече не са заедно. Това подшушнаха източници от кухнята на Би Ти Ви, след като водещият на сутрешния блок излезе в отпуска. А мястото му беше заето от колежката Биляна Гавазова, която само това й чакаше – да блесне в ефир.

Антон Хекимян
Антон Хекимян винаги е държал Василена Гръбчева настрани от семейството си и това й омръзна

Сега обаче въпросът е друг и той не касае служебния, а личния живот на арменеца. Мачото на Би Ти Ви е бил изоставен от половинката си Василена Гръбчева, след като я унизил жестоко.

Антон Хекимян отказал да вземе със себе си журналистката в Стара Загора. Както знаем, това е родният му град и всичките му роднини живеят там. Там са и най-близките – родителите и възрастната му баба, които Хекимян обожава.

Като истински съвестен син и внук, той обещал да прекара почти цялата си ваканция в Града на липите. Искал да бъде близо до семейството си, за което няма много време през останалата част от годината.

Щял да се среща и с приятели от детството, и да си прекара наистина добре. Свободно, спокойно, без камери и папараци наоколо. Всичко щеше да е наистина чудесно, ако и Василена Гръбчева имаше място в идиличната картинка.

Е, нея обаче Антон Хекимян отказал да вземе. За пореден път. Източниците коментират, че всъщност причината е в това, че роднините му искали той да си вземе за жена арменка и да продължи традициите. А и не гледали с добро око на твърде еманципираните репортерки.

Преди дни Антон чества 89-ия рожден ден на любимата си баба Тонка. Но все си мислим, че беше редно да заведе при нея и своята годеница Василена. Тогава със сигурност тя нямаше да му стане бивша, каквато е сега.

Водещият с баба си, но без годеницата

 

Хубава двойка бяха с Василена, но и момичето си има достойнство
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.