И гащите ще му събуе: След тези снимки жената на Румен Луканов го оставя гол като пушка! (виж ги тук – разводът е скандален)

И гащите ще му събуе: След тези снимки жената на Румен Луканов го оставя гол като пушка! (виж ги тук – разводът е скандален)
5 (100%) 2 votes

Румен Луканов сега ще види на какво е способна съпругата му Ина!

Съпругата на Румен Луканов – Ина дълги години стоеше до него като сянка. Кротка, добра, перфектна майка и домакиня, тя стоически понасяше изневерите и издънките на половинката си. В името на децата или в името на любовта…, все едно.

Румен Луканов

Жената на Румен Луканов отказва повече да го търпи

Е, днес обаче чашата преля и Ина сложи край на прошките и надеждата, че мъжът й ще престане да бъде коцкар. Синовете им вече пораснаха като големият живее и учи в Лондон. А жената на Румен Луканов остана сама с малкия им син в семейния дом на улица „Бачо Киро“ в столицата.

Водещият на „Сделка или не“ не е желан вече там. Ина го натири с все багаж, а му взе и „скъпоценната“ кола – Мерцедес. Това разкриха близки до семейството източници, пише вестник „Уикенд“.

Лошо му се пише на Румен Луканов в съда, тъй като съпругата му вече е подала молба за развод. Който обещава да бъде повече от скандален. Омерзена от дъното на душата си, тя се заканила, че и гащите от задника му ще събуе и ще го остави гол като пушка.

Дали това е възможно, при все, че Луканов има свои две заведения в столицата, не се знае. Но всичко, което е свързано със семейното имущество и с непълнолетния им още син, гарантирано ще отиде в полза на майката.

Снимките на Румен Луканов с любовниците му – бивши и настояща, са на показ пред всички. Само преди дни той отново бе изловен да се гушка и натиска с русата си любима, при това най-спокойно и на публично място.

„Този белята ли си търси, дебил ли е?! Като слага рога поне да се крие, но не – трябва да се покаже пред цяла България какъв е мъж. Да го видим после в каква мишка ще се превърне като жена му вземе всичко“, коментират по форумите.

Не се спря този човек, изневерява на поразия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар