Знак свише или: Какво помрачи годежа на Фики и Гюлджан! (+ младите събраха 20 000 евро – виж СНИМКИ/ВИДЕО)

0

Фики Стораро и Гюлджан като крал и кралица на годежа си!

Неизброимо множество от гости яде, пи и се весели на кралския годеж на Фики Стораро и Гюлджан снощи. Според една от информациите присъстващите са били над 300, а според друга са достигнали 500 души.

Фики Стораро
Фики Стораро и хубавата му Гюлджан се взеха пред стотици гости от цял свят

Истината е, че хората действително бяха огромна тълпа, от която щастливите влюбени успяха да „измъкнат“ над 20 000 евро и то предимно чиста пара. Няма да изброяваме подаръците, кой от кой по-хубави и скъпи.

По време на тържеството годеницата на Фики Стораро смени три рокли, едната от които беше типичната мюсюлманска одежда за подобни събития. Красавицата беше посветена и в траздиционния ритуал „къна геджеси“, който се прави с цел „белязване“ и посвещаване в тайните на брачния живот.

Всичко вървеше по мед и масло, а годениците пристигнаха при гостите в истинска каляска, окичена с бели и червени балони. Часове по-късно обаче стана нещо, което мнозина определиха като знак свише. А именно угасна токът.

„Уж всичко беше изпипано до най-малката подробност, а ето какво стана. Вариантите на тълкуване са два. Единият е, че Фики и Гюлджан не са един за друг и това е предупреждение да размислят със сватбата си. А другият е, че въпреки всичко, те ще се обичат и ще останат заедно. Защото макар и без ток, те не спряха да танцуват и да се веселят нито за миг“, коментират присъстващи на сензационното събитие в Шумен.

Целият град със сигурност не е мигнал от музиката, песните, гьобеците, наздравиците и фойерверките, но на кого му пука. Тони Стораро жени сина си веднъж. Е, поне така се надяват той и жена му, както и семейството на хубавата Гюлджан.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.