Тотален потрес: Новият сезон на „Гласът на България“ ще ни предложи шокиращо нещо!

Тотален потрес: Новият сезон на „Гласът на България“ ще ни предложи шокиращо нещо!
5 (100%) 1 vote

„Гласът на България“ шокира зрителите повече от всякога!

Предаването „Гласът на България“ през новия сезон ще шокира всички. Шоуто за певчески таланти мисли да излъчи най-странните ментори.

Гласът на България

„Гласът на България“ тази година ще е шокиращ

Това са Павел и Венци, които в последния сезон бяха водещи. Двамата ще седнат на столовете на журито, което е наистина странно.

Странно е, защото шоуто се казва „Гласът на България“ и е изцяло за певчеси таланти. Павел Николов и Венци Венц са рапъри, т.е. не са доказани вокални изпълнители.

По всяка вероятност продуцентите са решили да заложат повече на шоуто и спектакъла, вместо на чисто вокалното майсторство. Затова са включили двамата рапъри сред менторите.

Някои зрители на предаването пък вече коментират, че Павел и Венци явно са големи връзкари, щом за втори път ще бъдат част от проекта, при това се издигат. Нещо, което е изненада за доста хора.

„Представиха се зле като водещи и за награда получават място в журито. Кой знае кой ги пробутва ти.“ – пише форумник.

Интересното е, че наистина Павел и Венци Венц получиха безброй критики за представянето си като водещи, а сега са повишени в ментори. Те ще заемат едно място, което значи, че ще има още трима в журито.

Очаква се Камелия да бъде аут от проекта. Продуцентите не били много доволни от нея, тъй като се обръщала на почти всеки, а това не им се харесвало.

Поли Генова е сигурна за новия сезон, понеже бе поканена от „Х Фактор“, но отказа заради друг ангажимент. Този ангажимент най-вероятно е „Гласът на България“.

Графа също ще участва и сега. Той е част от рекламата за кастингите на новия сезон, която върви по Би Ти Ви. Така че мястото му в предаването и този сезон му е сигурно.

Иван Лечев пък успя да излъчи победителя в шоуто тази година, което значи, че трябва да са доволни от него. Радко Петков от неговия тим спечели надпреварата и подпечата билета на китариста на ФСБ за следвашия сезон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар