Шок! Анелия сподели невероятната причина за раздялата й с Коко Динев

Шок! Анелия сподели невероятната причина за раздялата й с Коко Динев
4 (80%) 2 votes

Анелия и Коко Динев са разделени от години, но чак сега става ясно защо!

Фолк певицата Анелия има зад гърба си брак с вече бившия и на колежката й Емилия. Двамата съпрузи остават завинаги свързани от дъщеря им Ивон. Те продължават да поддържат приятелски отношения, а мнозина още се чудят каква точно бе причината да се разведат, научи kliuki.bg.

Анелия е твърд застъпник на астрологията

Анелия е твърд застъпник на астрологията

Оказва се, че тя е повече от невероятна, направо свръхестествена! Анелия никога не е излагала личния си живот на показ и често говори за мъжете в него. Но, оказва се, животът й в личен план, и не само, е дирижиран от едно обичайно повтарящо се събитие, над което тя няма контрол.

Изпълнителката на „Дай ми още“ се оказва много чувствителна от фазите на Луната. Спътникът на нашата планета и неговото движения оказват сериозно влияние върху това дали на Анелия ще й се случи нещо приятно или не чак толкова! Тя е забелязала тази зависимост още преди години и до ден-днешен не спира да се потвърждава.

Дори Анелия отдава именно на неблагоприятна за зодията й фаза на Луната края на брака си с Коко Динев! „Зодия Рак съм и съм много чувствителна. Без изобщо да гледам към небето, знам дали има новолуние или пълнолуние. Усещам това по собствената си кондиция”, споделяла често пред приятелки певицата.

Ако преди години е била в тежък период и е загубила любовта на съпруга си, то сега положителните фази в живота на Анелия сякаш преобладават. Тя продължава да вярва в подобно твърдения и зависимости, но все повече разчита предимно на своята воля и действия, за да контролира случващото се в живота й, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар