Кошмар: Детето на Роналдо не е от него, футболистът е в шок!

Кошмар: Детето на Роналдо не е от него, футболистът е в шок!
5 (100%) 2 votes

Кристиано Роналдо може да се окаже с едно бебе по-малко!

Футболистът Кристиано Роналдо получи тежък удар под кръста. Той вече се съмнява, че Джорджина Родригес е бременна от него, научи Kliuki.bg.

Роналдо

Кристиано Роналдо се съмнява, че Джорджина е бременна от него

Крис може да не е бащата на бебето на красавицата, което тя носи в утробата си в момента. Той самият е заподозрял, че нещо не е наред, след като винаги се били пазели, а тя изведнъж се оказала бременна.

Роналдо започнал да подозира гаджето си още повече, когато повдигнал въпроса, а тя му се обидила. Предполага се, че играчът на „Реал“ ще поиска ДНК тест след раждането на бебето.

Кристиано не желае деца с майка в живота им и това е причината предните му три да са от сурогатни майки. Сега обаче Джорджина му хвърли бомбата и той е в паника.

Португалският национал скъса с Ирина Шейк именно заради това, че тя искаше да стане майка. Разбира се, там и изневерите на футболиста натежаха.

С Джорджина Роналдо е от само година, а тя вече е бременна. Новината, че е заченала, шокира цял свят, тъй като всички знаеха, че той иска деца само от сурогатни майки.

Дали е негово обаче, все още не може да се каже със сигурност. След раждането ще се разбере истината.

Според слуховете, Родригес си падала малко шавлива и не е изключено да е изневерила на Кристиано Роналдо. Това може да постави под въпрос и бъдещото му бащинство.

„Той твърди, че не го е правил с нея без концетраптиви. Дали е истина, само те си знаят.“ – твърди съотборник на Роналдо.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар