Григор Димитров зашлеви звучно Никол! Сватбата се отлага

Григор Димитров зашлеви звучно Никол! Сватбата се отлага
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров отново се подигра с Никол Шерцингер!

Великият ни тенисист Григор Димитров се оказа по-жесток от очакваното. Отдавна е ясно, че Гришо обича да бъде шефът във връзките си с жените, но сега нарани доста сурово гаджето си, твърдят запознати.

Григор Димитров и Никол Шерцингер

Григор Димитров започна да бяга от сватба с Никол Шерцингер

Никол Шерцингер ще трябва да изчака със сватбата. Тя е узнала новината от самия си годеник, който й съобщил, че тази година няма да се венчае за нея.

Оправданието на Гришо било, че иска да си почине по-обстойно от тежкия сезон в тениса, а организацията по една сватба е огромна и ще му изцеди силите.

Това обаче изглежда като ясен намек от страна на Григор Димитров, че венчавка с Никол никога няма да има. Отсега той започна да увърта, което сякаш подсказва какво ще се случи с тяхната връзка.

Всъщност те вече преодоляха една криза. Тя дойде през пролетта, когато дори се бяха разделили за малко.

Според тогавашните слухове, Гришо се вбесил от постоянните снимки на Никол с други мъже. Реагирал остро и скандалът се заформил.

Не е изключено и сега да отлага сватбата по същата причина. Преди дни певицата пусна поредното си фото с трима мъжаги.

Тенисистът също не е светец. Той изкара кратка забежка с колежката си от Франция Ализе Лим. Впоследствие обаче се върна при Никол Шерцингер.

Сватбата между 26-годишния хасковлия и 39-годишната поп дива по принцип трябва да бъде в България. Тя се предвиждаше за декември, когато има пауза в тениса.

Сега обаче не се знае кога точно ще се състои. Никол няма никакво време, понеже догодина ще чукне 40-те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар