Довършиха го: Румен Луканов остава на улицата, и любовницата го изхвърли от дома си!

Довършиха го: Румен Луканов остава на улицата, и любовницата го изхвърли от дома си!
5 (100%) 2 votes

Румен Луканов няма къде да живее, след като всички жени в неговия живот го изхвърлиха!

Водещият Румен Луканов преживява твърде болезнени дни напоследък. След като жена му Ина му събра багажа и го махна от общия им дом, сега и любовницата му няма желание да живеят заедно.

Румен Луканов

Любовницата на Румен Луканов го натири

Блондинката, с която телевизионерът бе спипан наскоро, е забила нож в гърба му, защото не го е пуснала в дома си. Когато го изгонили от вкъщи, първото място, на което отишъл, било именно жилището на любовницата му. Тя обаче не откликнала на молбата му.

Новата му възлюбена се оправдала, че живее на квартира и собственикът не й позволява да води други хора. Според слуховете обаче, след като играта загрубяла и Ина ги хванала, тя вече се чудела как да излезе от любовния триъгълник.

Кошмарът за Румен Луканов е пълен, тъй като съпругата му вече е задвижила развода им и възнамерява да вземе всичко възможно като имущество. Вече му прибра скъпия Мерцедес, а едва сега започва.

Изневерите на тв водещия не са от вчера, но едва сега го спипват с доказателство. Снимки, направени от минувач, разказаха играта на Луканов.

На всичкото отгоре водещият на „Сделка или не“ ще трябва да плаща издръжка на Ина, тъй като малкият им син още е непълнолетен. Така тя му взима и дома, и парите.

В момента Румен Луканов бил отседнал на хотел, но тази ситуация не може да продължава вечно. Очаква се да си купи някое малко жилище, където да прекара старините си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар