Ненчо Балабанов изригна след годежа на Йоанна! Актьорът не е на себе си

Ненчо Балабанов изригна след годежа на Йоанна! Актьорът не е на себе си
5 (100%) 3 votes

Ненчо Балабанов не прие добре новината, че бившата му изгора ще се омъжва!

Певицата Йоанна Драгнева скоро ще стане госпожа Ананиева. Тя се сгоди за музиканта Васил Ананиев, което не се понрави на Ненчо Балабанов.

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева

Ненчо Балабанов е бесен от годежа на Йоанна Драгнева

Още като узнал новината, актьорът побеснял и започнал да крещи и псува на поразия. Той излязъл от кожата си за няколко минути, което шокирало хората, които са били с него тогава.

„Аз я умолявах да се сгодим, а тя ми казваше, че е против брака. Оказва се, че е била против брака с мен само.“ – беснеел Ненчо Балабанов пред близките си.

Звездата от „Като две капки вода“ се раздели с Йоанна по неясни и до днес причини. Един ден двамата просто решили, че не са един за друг.

Основната версия е, че много пътуват и не могат да прекарват много време заедно. Според мнозина обаче това е само оправдание да скъсат.

Годежът на певицата е станал факт само преди дни. Васко й е предложил в Големия каньон на САЩ, което е много романтично.

Те са заедно от декември 2016 г., като дори имаше слухове, че Драгнева е зарязала Ненчо заради музиканта. Това обаче така и не бе потвърдено.

Водещият на „Пееш или лъжеш“ би трябвало вече да е преодолял певицата, но явно още не е. Той скача от жена на жена, но засега с никоя не е заформил онова, което имаше с бившата вокалистка на Deep Zone Project.

Очаква се Йоанна и Васил да се венчаят съвсем скоро. Това трябва да стане в Щатите, където барабанистът живее в момента.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар