Да честитим на любим наш артист

1

Един много обичан и любим роден творец, а именно харесвания Георги Мамалев сега става на 77 години, роден днес е Мамалев, честито от всичките нас, които го ценим. 

Толкова години вече на сцена е Георги Мамалев и зад гърба му са десетки любими на българската публика роли.

Освен това от малкия екран още дълго ще помним него и колегите му в епизодите на поредицата – НЛО. Мамалев завършва специалност актьорско майсторство през 77-ма в класа на популярния от преди време Енчо Халачев и до днес все радва публиката си с много добро настоение.

Мамалев получи и не отдавна най-високото почетно отличие от Министреството на културата, а именно „Златен век“, а повода е символично 40 годишния юбилей от излизането му на сцена за първи път, пишат и от изданието „Една.Бг“.

Георги Мамалев стана на 77 години, да е жив и здрав

Днес обичния ни актьор става на 77 години, нека бъде здрав и все така усмихнат и отдаден на публиката си, макар и вече не толкова млад, той все още радва много своите почитатели с появата си в предавания на живо или с участия.

Неговата лъчезарна усмивка и бодро настроение са това което го поддържа младолик, смятат мнозина от феновете му и сега.

И ние от изданието „Клюки.бг“ се присъединяваме към всички добри пожелания и си пожелаваме да го видим скоро в театрален или филмов проект, който да ни зарадва с настроение и смях, Ч.Р. Д. Мамалев.

1 коментар
  1. Да бе казва

    Какви 77 г ,не пишете глупости

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.