Мария Игнатова е бясна: Иска да удуши Рачков след раздялата!

Мария Игнатова е бясна: Иска да удуши Рачков след раздялата!
4 (80%) 2 votes

Мария Игнатова направо би удушила Димитър Рачков, ако може!

Мария Игнатова е изключително ядосана на Димитър Рачков и не може да повярва, че той е стигнал дотук. Красавицата е бясна и в момента търси сметка на бившето си гадже, пише HotArena.net.

Мария Игнатова и Димитър Рачков

Мария Игнатова не може да гледа вече Рачков

Причината е в изявлението на Митко пред медиите. Той разкри с отворено писмо, че вече не е във връзка с Мария. Това обаче не се понравило на красавицата, научи Kliuki.bg.

Тв водещата по принцип много мразела да прави личния си живот обществено достояние. Тя обичала да бъде скрита от медиите и за нея да се говори само относно работата й.

Затова, когато видяла какви ги е свършил Рачков, побесняла. Тя му вдигнала жесток скандал по телефона, но той й отвърнал подобаващо.

„Не можеш вече да ми говориш така, не сме заедно, сега сме само колеги. Така че се успокой, че да не те успокоя аз набързо.“ – казал актьорът на бившата си.

Причината за раздялата между Рачков и Мария така и не стана много известна. Има само предположения засега.

Според слуховете, двамата не са били щастливи заедно отдавна. Накрая всичко се било превърнало просто в ежедневие. Нямало я тръпката, нито чувствата. Затова, след като го осъзнали, прекратили любовната си приказка.

Двамата се разделиха като приятели, но сега това вече е невъзможно. След като Димитър Рачков проговори публично за раздялата им и Мария Игнатова се вбеси жестоко заради това, отношенията им са охладнели още повече.

Стигнало се дотам блондинката да заплашва в „Господари на ефира“, че ако някога седне отново до Митко, ще напусне предаването. Продуцентът Джуди Халваджиян обаче я успокоил, че няма такъв вариант.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Мария Игнатова е бясна: Иска да удуши Рачков след раздялата!”

  1. зрител

    авг. 05. 2017

    Тая глезла ако не беше Рачков сигурно щеше да е на Околовръстното,то не се знае може и да е тръгнала вече за там.

  2. Emo

    авг. 07. 2017

    Drisla , da vidim Sega kakvo shte pravi bez nego .Shte triabva Pak da se predlaga za zulti stotinki dokato si nameri drug , a dano , ama nadali

Добавете коментар