Майката на Антония Петрова я слага в малкия си джоб! (СНИМКИ)

Майката на Антония Петрова я слага в малкия си джоб! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова може да се похвали с много запазена майка!

Миската Антония Петрова има уникално изглеждаща майка. Това стана ясно за пореден път от рождения ден на въпросната дама, забеляза Kliuki.bg.

Антония Петрова

Антония Петрова има много красива майка

Ана Петрова чукна 56 г. в доста провокативен тоалет, показващ, че възрастта й изобщо не й личи. Роклята й беше в бяло и синьо, но имаше дълбоко деколте, което изкара на показ пищната гръд на майката на Тоца.

Подобно на щерка си, и Ана е със силикон. Тя дори си е сложила много интересна татуировка на гърдите, която побърква мъжете.

Повече от ясно е, че майката на Антония Петрова е доста игрива в любовта и най-вероятно има много ухажори. Макар да е омъжена от 34 години, надали Ана е имала само една връзка през всичкото това време.

В интернет текат доста унизителни коментари, но не за Ани, а за Антония Петрова. Мнозина са тези, които считат, че майката е много по-красива от дъщерята дори и на тези години.

„Виждали сме снимки на Тоца без грим, просто ужасна е. Докато майка й си личи, че има естествена красота.“ – пише форумник.

Ана Петрова се занимава с пиар. Тя работи в списание, където най-вероятно за Тоца лоша дума никога не е написана.

Мис България 2009 честити рождения ден на майка си, като й се обясни в любов пред всички. Двете са много близи и до днес.

Тържеството не е било много пищно, но прилично за възрастта на рожденичката. Дано всяка жена на 56 г. да изглежда така, както Ана Петрова. Вижте я!

Майката на Антония Петрова

Антония Петрова майка

Антония Петрова мама

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар