Златка Райкова и Георги Валентинов с най-странната раздяла в историята!

Златка Райкова и Георги Валентинов с най-странната раздяла в историята!
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова доказа, че през последните 5 години истински е обичала Георги Валентинов!

Плеймейтката Златка Райкова шокира цяла България с най-странната раздяла, която може да съществува. Тя би шута на Георги Валентинов, но му даде жилището си, пише в. „Телеграф“.

Златка Райкова и Георги Валентинов

Златка Райкова скъса с Георги, но не го унищожи

След като скъсали, се оказало, че ММА боецът няма къде да живее. Затова Злати се съгласила да остане в общия им дом, докато той си намери друг, научи Kliuki.bg.

Апартаментът бил на блондинката по принцип, но това не спряло Жоро да прояви нахалство и да й постави ултиматум, че би останал да живее там само ако нея я няма.

Повечето жени при таива думи моментално биха го изхвърлили на улицата, но Златка Райкова не го сторила. Тя си взела багажа и заминала на море с приятелки. През това време спортистът трябва да си намери нов дом.

Мнозина се изненадали, че Злати е толкова мека към Георги, но това си има своето обяснение. Тя се чувствала виновна за раздялата им и затова искала да облекчи състоянието му.

Неслучайно Георги пожелал да остане без нея в апартамента. Той бил безкрайно наранен, че му е била шута. В момента не можел да я гледа и я ненавиждал.

Говори се, че Златка Райкова е напуснала Жоро заради друг, по-богат мъж. Според слуховете, тя обичала и двамата, поради което излизала и с двамата едновременно няколко месеца. Накрая обаче избрала сигурността и останала с този, който е по-заможен.

Припомняме, че връзката на Злати и Георги се превърна в изключително сериозна. Въпреки че имат 6-годишна разлика в нейна полза, двамата се обичаха много. Краят обаче дойде и нищо не може да промени това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар