Неймар и неговата голяма любов с …

Неймар и неговата голяма любов с …
Гласувайте за статията

Неймар и неговата любов, един от най-скъпо струващите футболни звезди и много коментирана личност напоследък е Неймар. 

Заради гигантските суми по трансфера на футболиста Неймар при „Пари Сен Жермен“, 222 милиона евро са нещо нечувано до момента за трансфер.

Макар качествата на Наймар да са неоспорими 222 милиона са сума, която малцина са си представяли, че ще се поиска за футболист.

Въпреки че за звезда от този ранг е нормално да има множество обожателки, за сърцето на Неймар има място само за една жена и тази дама е Бруна Маркезине.

Неймар и бразилската актриса –  Бруна Маркезина

Двойката има отношения от доста време и след трансфера на футболиста в Барселона, отношенията им доста се затрудняват, заради разстоянието, което ги дели.

Футболната звезда Неймар вече в ПСЖ

И дори това не спира чувствата им, които си остават все така силни.Но все пак те се разделят няколко пъти и днес Неймар е съкрушен, той обича нея, коментират близките му, както цитират и в изданието „Гонг.бг“.

Казват че двойката се е събрала, но дамата липсваше при представянето на Неймар за отбора на французите.

Бруна е актриса и чара и красотата й са наистина достойни за световна популярност, само времето предстои да покаже дали Париж и времето, в което са били разделени ще даде на Неймар и младата Бруна втори опит да развият отношенията си и да станат семейни, коментираме от изданието за светски личности „Клюки.бг“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар