Ивайла Бакалова е в ужас, бащата на Рая ги връща в България!

Ивайла Бакалова е в ужас, бащата на Рая ги връща в България!
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова не иска да повярва, че ще трябва да зареже срахотната си работа зад граница!

Миската Ивайла Бакалова скоро ще трябва да се върне в България. В момента тя работи в Дубай, но дните й там изтичат, научи Kliuki.bg.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова ще трябва да се върне у дома

Ива смята да доизкара договора си към компанията, за която работи, и да се прибира у дома. Причината обаче не е у нея, а у бащата на дъщеря й.

Румен Гайтански отдавна негодувал, че не може да вижда Рая редовно. Той започнал да вдига скандали на майка й все по-често и така я принудил да мисли за завръщане.

Вълка дори замислял да съди миската. По закон единият родител няма право да извежда детето извън родината без съгласието и на другия родител. Преди 3 години Румен се съгласил, но сега обърнал плочата.

Самата Рая също не изгаряла от желание да напуска Дубай. Там тя се чувствала като в рая, защото учела само с милионерски деца и поддържала доста висок стандарт.

Румен се е виждал с дъщеря си само няколко пъти, откакто тя е в Дубай, издават техни близки. Бизнесменът обаче напоследък сериозно възразил на тази ситуация.

Ивайла Бакалова е брокер там. Тя работи за много голяма корпорация и изкарва страхотни пари. Ако се върне в България, с това, което е натрупала в Дубай, ще може да си живее царски няколко години.

Мис България 2001 обаче нямала никакво желание да се връща у дома, защото искала да изкара колкото се може повече пари. Затова приела поведението на Гайтански като опит за отмъщение.

Припомняме, че Ивайла и Румен се разделиха преди години по драматичен начин. Те останаха в лоши отношение, което се отразява и до днес.

Рая, която е на 14 г. вече, продължава да ги свързва, но не и да ги помирява. Напротив, заради нея са най-големите скандали помежду им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар