Живот след спорта за М. Фелпс

Живот след спорта за М. Фелпс
Гласувайте за статията

Живот след спорта за М. Фелпс, легендарен, успешен, недостижим, едно име в плуването, което ще се помни и още ще се ползва за сравнение, макар и вече извън активната спортна кариера днес.

Майкъл Фелпс е носител на почти всички възможни отличия в неговия спорт и по дисциплините, където се изявяваше.

Постиженията му са еталон вече години наред.Дисциплина, тренировки и много усилия са в основата на постигането на толкова медали, разказва и той самия.С времето той слага край на активния спорт и сега е отдаден на нова и по-любима страст.

Той има малко дете, момче, на което той и чаровната му половинка Никол са се посветили изцяло.

Бебе Бъмър, наследник на големия спортен лидер М. Фелпс, в последните му спортни изяви професионално

Както се пише и в изданието за спорт и спортни звезди – „Гонг.бг“, звездата с прозвище Куршума от Балтимор сега изцяло бил посветен на своя малък син Бумър. Ранно ставане и вместо тренировки, занимания с малкия юнак, а двамата с Никол, се опитвали да преживеят всеки един миг от растежа на малкото дете.

Щастието след триумфалната кариера на М. Фелпс сега е още по-голямо и смислено. Родителството е най-прекрасното нещо, споделял спортната легенда.

А може би малкия Фелпс ще надмине един ден своя баща, което е истински трудно предвид успехите му, но ние от светското издание – „Клюки.бг“ им го желаем – щастие, здраве и успехи за тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар