Башар Рахал унизи любовницата си и я направи новата Люси Дяковска

Башар Рахал унизи любовницата си и я направи новата Люси Дяковска
5 (100%) 1 vote

Башар Рахал натири извънбрачната си изгора, а това я съкруши!

Актьорът Башар Рахал е популярен в светските среди с това, че не си поплюва, когато става дума за жени. Днес е с една, утре с друга, а вдругиден с трета. Както си му е редът за един женкар.

Башар Рахал и Ралица Паскалева

Башар Рахал нарани жестоко Ралица Паскалева

Той обаче е решил да се поправи. Според повечето информации, бившият тв водещ най-после е спрял да кръшка и е избрал семейството си.

Башар Рахал се върнал при жена си и с децата им в момента живеят щастливо. Той се разкаял пред нея за всичките си изневери, а тя му простила.

Това обаче наранило жестоко една от любовниците му – тази, която се задържа най-дълго в живота му. Ралица Паскалева останала съсипана от решението на актьора.

Звездата от „Откраднат живот“ се почувствала измамена от Башар и просто играчка в ръцете му. Той й обещавал да напусне жена си и да й се отдаде напълно, но накрая нищо такова не станало.

Ралица до такава степен се обидила на Рахал, че се отказала напълно от мъжете. Тя вече по цял ден движила с много привлекателна пищна блондинка, за която твърдяла, че само тя я разбира.

Актрисата разправяла пред всички, че я чувства като сестра, но вече мнозина започнали да се съмняват в сестринската им дружба. Те постоянно се докосвали уж неволно по доста интимни места, което е меко казано странно.

Дали Башар Рахал е „обърнал“ Ралица Паскалева, предстои да узнаем. Може би новата Люси Дяковска се задава, а може би всичко е само спекулация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар