Ехаааааа! Предложението за брак на принц Хари е уникално романтично

Ехаааааа! Предложението за брак на принц Хари е уникално романтично
Гласувайте за статията

Принц Хари се реши и вече е сигурен, че е намерил жената за себе си!

Още един от престолонаследниците на Великобритания ще се жени. Принц Хари, който засега е трети кандидат да наследи короната, вече е сгоден мъж, научи Kliuki.bg.

Принц Хари и Меган Маркъл

Принц Хари поиска ръката на Меган Маркъл

Братът на Уилям е предложил брак на Меган Маркъл по изключително романтичен начин, издават медии в Англия. Той го е сторил на почивката им в Африка.

По-малкият син на покойната Даяна, като истински романтик, бил подготвил за любимата си един куп атракции. Той организирал сафари, разходки на лунна светлина, плаване по езеро с лодка и др.

Именно по време на последното се решил и предложил брак на канадската актриса. Докато двамата плавали в езеро, той извадил скъп пръстен и я помолил да се омъжи за него.

„По-прелестна жена от теб никога не съм срещал. С теб бих отишъл навсякъде, дори на дъното на това езеро. Бих те последвал до всяка точка на света, защото ти си любовта на моя живот. Ще се омъжиш ли за мен?“ – казал принцът на своята избраница.

Тя веднага се съгласила със сълзи на очи. Толкова била развълнувана, че без малко да изпусне пръстена в езерото, докато си го слага, защото ръката й треперела.

Така и принц Хари скоро ще мине към лагера на женените. Логично, предвид 32-те години, който има навършени.

Меган е малко по-голяма, тя е на 36 г. Освен това е разведена. Всичко това обаче не пречи на сина на Чарлз да я обича от цялото си сърце.

Очевидно принц Хари не се съобрази с мнението на баба си и ще се ожени за Маркъл. Кралицата го заплашваше с какво ли не, само и само да я остави, но той се оказа по-влюбен от всякога.

Интересно ще е да се види дали Елизабет Втора ще изпълни заканите си и ще отлъчи Хари от кралството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар