Взрив: Зейнеб Маджурова в афера със Захари Бахаров! (жена му кърмела бебето, а той мърсувал с колежката)

Взрив: Зейнеб Маджурова в афера със Захари Бахаров! (жена му кърмела бебето, а той мърсувал с колежката)
Гласувайте за статията

Захари Бахаров изневерил на жена си Диана със Зейнеб, докато кърмела бебето им!

Примерният съпруг Захари Бахаров се оказа скрита лимонка. Доскоро всички смятаха, че той е пример за мъж, отдаден на кариерата и семейството си. Да, към днешна дата той прави всичко по силите си, за да изглежда така. Защото изкупува огромна вина към жена си Диана.

Зейнеб

Зейнеб Маджурова опознала Захари Бахаров доста повече от колегиално

Източници от кухнята на Нова телевизия разкриха как седмици след раждането на второто им дете, Захари Бахаров бил уличен в изневяра. При това с палавата си колежка Зейнеб Маджурова. Това става преди около две години, съобщава вестник „Таблоид“.

Чаровната Зейнеб често е описвана като свободолюбива и разкрепостена. А и все пак тя не е майка, нито омъжена жена, така че може да прави, каквото си поиска. За разлика от нея обаче Бахаров има своите отговорности и ангажименти към дома и половинката си.

Вместо да стои при Диана и децата им, той мачкал чаршафите със Зейнеб Маджурова. А благоверната му си седяла самичка у дома, готвела, чистела и дундуркала бебока.

Връзката на Зейнеб и Захари не траяла дълго и след като се наситили един на друг, двамата се разделили. Наскоро обаче били засечени пред входа на телевизията, където се карали и то доста високо. А Зейнеб на всеослушание креснала на Бахаров някаква обида, свързана с мъжкото му достойнство

Това още повече потвърждава разкритието, че помежду им е имало нещо много повече от колегиално отношение или приятелство. Разбира се, жената на Бахаров изобщо не е тъпа. И след като едва не го напуснала, той правел всичко, за да й угоди. В момента дори на главата си бил готов да застане, само и само да я накара да му прости.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Взрив: Зейнеб Маджурова в афера със Захари Бахаров! (жена му кърмела бебето, а той мърсувал с колежката)”

  1. А

    авг. 07. 2017

    Зейнеб не е много умна, но е секси, за разлика от кравуната на плешльото. Разбира се, той е най- грозният от тримата…

  2. ToTo

    ян. 09. 2018

    И то точно с тая грозотия Зейнеб -ама тя е много нахална,обсебваща.Сега драпа да хване Стоян,нахалницата проста.

Добавете коментар