Помните ли Фидосова: Мъжът й я носи на ръце, глези я като кралица! (готви й, носи й сокчета – виж тук)

Помните ли Фидосова: Мъжът й я носи на ръце, глези я като кралица! (готви й, носи й сокчета – виж тук)
1 (20%) 1 vote

Искра Фидосова има съпруг за завиждане, глези я като принцеса!

Помните ли Искра Фидосова от кабинета на Бойко Борисов?! Всъщност кой би могъл да я забрави, след като тя беше една от най-одумваните личности в парламента. От физиката до политическите си изяви.

Фидосова

Искра Фидосова си има мъж за чудо и приказ, гледа я като истинска кралица и не спира да я глезоти

Е, отдавна вече Фидосова не се позвизава в народното събрание, а се върна да живее в родната си Монтана. Само че не бързайте да злорадствате и да размахвате пръст, защото там тя живее като кралица. За което основен принос има съпругът й – бившият сръбски футболист Томислав Живкович.

Очевидно всички приказки за раздялата на Искра Фидосова и Томислав Живкович се оказаха измислица. Двамата не само са заедно, но той буквално й козирува. И изпълнява всяко нейно желание и каприз.

Любовта на Томислав към Фодосова била толкова голяма, че той ежедневно й поднасял сготвени от него ястия и й носел прясно изцедени сокчета на работното място. Искра е нотариус в Монтана, а заведението им с Томислав е в непосредствена близост с кантората й.

„Мъж мечта си е намерила. Всяка сутрин, докато тя още се излежава, той става и отива да отвори заведението. Помита, почиства и привежда всичко в изряден вид. А после пък започва да работи и паралелно държи връзка с нея. Пазарува, носи й десерти или сокове. Абе, истинско съкровище е“, разкриват близки до семейството източници.

Двамата имат един син Франсоа, който е студент и си избра да следва в столицата, а не някъде по света. Макар че майка му напираше да го изпрати в престижен и скъп чуждестранен университет, пише вестник „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Помните ли Фидосова: Мъжът й я носи на ръце, глези я като кралица! (готви й, носи й сокчета – виж тук)”

  1. Станчо куфара

    авг. 07. 2017

    браво на жената,с откраднатото през годините си оправи живота с поколения напред

Добавете коментар