Позор: Виж какво сервира Коко Динев на Емилия преди дни! (истината отврати певицата)

Позор: Виж какво сервира Коко Динев на Емилия преди дни! (истината отврати певицата)
Гласувайте за статията

Емилия смяташе, че ядовете с Коко Динев вече са в миналото, но уви!

Поп фолк дивата Емилия от месеци е разделена с осеменителя на чалгаджийките Коко Динев. След всички кошмари, които тя преживя с него, вече се надяваше, че ядовете са в миналото. Е, Коко обаче се постара да й докаже обратното.

Емилия

Емилия не очакваше това от Коко Динев

Само преди броени дни Динев решил отново да напомни за себе си на Емилия и я потърсил в столицата. С новината, че си взима обратно джипа, с който тя се придвижваше досега. Това я сварило не само неподготвена, но и я поставило в задънена улица. Тъй като същата вечер имала участие във Варна.

„От немай къде Емилия се принуди да хване самолет до Варна, а Коко Динев се направи на „щедър“ като й хвърли пари за билетите. Това обаче беше повече обида, отколкото жест. Поне й остави апартамента в Лозенец – засега. Защото не се знае какво може да му хрумне утре“, коментират близки до изпълнителката източници.

Самият Коко Динев има свой апартамент в близост до този на Емилия и децата в столицата. В същия район живеят и Анелия с дъщеря им Ивон, както и Нелина със сина му Кристиян.

„Оградил си е човекът нещо като харемче, че да са му близко жените и децата. Равен няма този Коко Динев. Чудим се коя ли ще е четвъртата, която ще последва примера на Емилия и предшественичките й“, шушукат запознати.

Колкото до това дали Емилия има нов мъж до себе си, към момента тя твърдо отрича да е заета. Решена е да се отдаде на себе си, децата си и работата. И да се порадва на свободата, която от толкова години й беше отнета от Динев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар