Изяде му главата: Похотливата Никол се сложи на френски милионер! (наш Гришо хабер си няма – медиите гръмнаха)

Изяде му главата: Похотливата Никол се сложи на френски милионер! (наш Гришо хабер си няма – медиите гръмнаха)
1 (20%) 1 vote

Никол Шерцингер се бута на френския милионер Жан-Бернар, докато Гришо се поти на корта!

Палавница и похотливка се оказа 39-годишната Никол Шерцингер. Докато Гришо се поти на корта, тези дни тя беше спипана да бръмчи посреднощ с френския милионер Жан-Бернар Фернандес-Висини. Последният има верига ресторанти във Франция, Англия.

Гришо

Никол Шерцингер не спира да излага годеника си Гришо пред света

Той е собственик и на номер едно ресторанта в Кан, където редовно може да видим известни световни величия. Медиите на Острова гръмнаха преди дни, когато Никол Шерцингер беше видяна да се забавлява в компанията на Жан-Бернар в малките часове на нощта.

През цялото време тя и той си хвърляха доста похотливи погледи – от тези, които обикновено завършват в някоя хотелска стая. В същото време Григор Димитров вършее на корта и яко бачка за бъдещите си успехи в тениса.

Не е ясно дали той е запознат с това какви ги върши годеницата му, но днес вече със сигурност е наясно. Защото флиртът на Никол разбуни духовете на Острова и е на страниците на повечето таблоиди.

Фенове на Гришо моментално избухнаха по цял свят. Те са бесни на застаряващата красавица Шерцингер и не спират да я хулят. Както и да се опитват да „отворят очите“ на хасковлията затова, че трябва да си намери друго и свястно момиче.

„Само преди дни тя показваше колко обича Гришо, а сега се лензи на французина. Хайде холан! Такива като нея са ясни на всички от време оно – търси си богаташ, когото да впримчи в брак. Гришо се бави, затова пробва с други“, коментират потребители в мрежата.

Похотлива се оказа тая булка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар