Укроти го: Красивита Рая Пеева преобърна света на Явор Бахаров! (той й предложи брак на сватбата на Мона – СНИМКИ)

Укроти го: Красивита Рая Пеева преобърна света на Явор Бахаров! (той й предложи брак на сватбата на Мона – СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Явор Бахаров се е влюбил до полуда в колежката си Рая Пеева!

Луд от любов е Явор Бахаров. Буйният брат на Захари Бахаров, който до момента беше признал чувствата си само към Луиза Григорова, скоро ще бъде семеен мъж. Да, това е самата истина, тъй като той предложи брак на любимата си.

Явор Бахаров

Явор Бахаров предложи брак на чаровната красавица Рая Пеева

Това е чаровната и хубава актриса Рая Пеева, с която Явор Бахаров е в сериозна връзка месеци наред. Двамата усилено криели отношенията си пред медиите, тъй като са наясно какво може да последва – клюки, измислици, скандали и прочие.

Днес обаче стана ясно, че Бахаров е предложил официално брак на изгората си и то по време на сватба. Сватбата е на колежката му Мона и оператора Радослав Гочев, която се състоя наскоро.

Тогава, пред гостите, младият Явор Бахаров не се сдържал и поискал ръката на Рая. Не е нужно да уточняваме, че тя е отговорила утвърдително и двамата за малко да засенчат младоженците, разкриха източниците.

Разбира се, сватбата на Бахаров и Пеева няма да бъде никак помпозна и лъскава, защото и двамата не си падат по излишния блясък, кич и суета. За сметка на това ще е страшно интересна, тъй като най-вероятно ще е сред природата. А младоженците може да се барнат и в най-обикновено облекло.

Оказа се, че връзката на Явор и Рая е била заплашена за кратко и то по времето на сватбата на Луиза Григорова и Мартин Макариев. Тогава Бахаров се отдал на спомени и черни мисли за бившата си. И само съветите на колеги и приятели го накарали да се стегне и да не провали любовта си с Рая.

Рая и Явор са си лика прилика

Сладурана е тя

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар