Ти да видиш! Мария Игнатова намери утеха в тези обятия след раздялата с Рачков (ФОТО)

Ти да видиш! Мария Игнатова намери утеха в тези обятия след раздялата с Рачков (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Един човек винаги успява да върне усмивката на Мaрия Игнатова, дори по време на най-тежките кризи.

Публичното признание на Рачков, че с Мaрия Игнатова вече не са заедно, се отрази доста зле на чаровната блондинка. В момента тя е заета с кастингите на „Х фактор“ и трябва постоянно да е в перфектна кондиция. Но това е мисия невъзможна, ако няма силното рамо на Алекс Раева, научи kliuki.bg.

Мария Игнатова намери своята сродна душа

Мария Игнатова намери своята сродна душа

И двете водещи и момента се подвизават като свободни електрони и прекарват по-голяма част от времето си заедно. Те пътуват из цялата страна. А когато не снимат кастингите, обичaт да разпускат по женски. Това включва много приказки, смях, храна и голямо количество вино.

Раева вече е успяла да преживее раздялата си с Дончо, но раната на Мария Игнатова е още много прясна. Особено след като бившия й наля масло в огъня, признавайки че са разделени! Тогава Господарката на ефира е имала най-силна нужда да усети подкрепата на най-добрата си приятелка. А тя винаги е до нея, за да я утеши и разсмее.

При всяка възможност красавиците отскачат до родното Черноморие и се отдават на бурни купони. А любовната си мъка давят в прилични количества алкохол, които не прилягат особено на две дами. Но пък чашката сега им е много по-добра компания от всеки мъж. Така малко по малко Мария Игнатова започва отново да се усмихва и това много радва Алекс, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ти да видиш! Мария Игнатова намери утеха в тези обятия след раздялата с Рачков (ФОТО)”

  1. зрител

    авг. 07. 2017

    Боклуци

Добавете коментар