Мамин сладък: Джорджано се отказа от музикалната кариера! (мие чинии в Гърция – виж тук)

Мамин сладък: Джорджано се отказа от музикалната кариера! (мие чинии в Гърция – виж тук)
4 (80%) 1 vote

Джорджано замина за Гърция, където мие чинии по 12 часа!

Сензацията на родната музикална сцена Джорджано подви опашка и се отказа от пеенето. Макар и с болка на сърце Мирослав Стоянов осъзнал, че славата му с микрофона няма да е вечна. Изпълнителят на „Отиваме на купон“ смени купона и отиде… да мие чинии в Гърция.

Джорджано

Джорджано подви опашка и се отказа от музикалната слава, сега мие чинии в Гърция

От месец насам той е в южната ни съседка, където не подвива крак по 12 часа на ден. За сметка на това получава заплата от 750 евро, както и безплатна квартира, която му е уредена от работодателя там.

Към момента Джорджано не спирал да се хвали, че има достатъчно пари, за да си живее охолно. Но не му е ясно с какво ще се захване, след като сезонът свърши и се върне в родината.

Както знаем, той е родом от Стара Загора, където се прибра веднага, щом звездната му слава като певец приключи. Известно време Мирослав Стоянов правел опити да си намери работа в града на липите, но хората или го отбягвали, или директно му посочвали вратата.

„Мамин сладък той, бе! Беше си повярвал, душичката, че ще става велик изпълнител и дума не даваше да се издума. Пък и от сърце си правеше песните – мисли, измисля, твори. Кой да му каже на това момче, че толкова усилия положи, за да се превърне в шут. Ама това е то – като няма нормални хора около него, които да му налеят акъл, сам трябваше да понесе униженията и обидите“, коментират негови познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар