Симона от „София Ден и Нощ” взриви плажа: Показа яко барабанче!(Виж какво парче е)

Симона от „София Ден и Нощ” взриви плажа: Показа яко барабанче!(Виж какво парче е)
1 (20%) 1 vote

Симона от „София Дени Нощ” накара мъжете да луднат

Симона от „София Ден и Нощ” показа яко барабанче на плажа. Калина Иванова, както е истинското име на красивата героиня от реалите формата, не спира да се щрака на плажа. Там тя е заедно с гаджето си, тъй като в момента са в почивка и не се снимат.

Симона

Симона от „София Ден и Нощ“ се оказа фатална красавица

Хубавицата обикаля морските ни курорти с приятеля си. А всички мъже точат лиги по нея и искат да са на негово место. Калина Иванова удари в земята дори „яката дупара” Гери-Никол с перфектните си форми.

Симона от „София Ден и Нощ” показа, че може да сложи в джоба си и такава известна певица с малкото си барабанче. Което изпоти мрежата, а феновете не спират да я харесват.Стройна и с изваяни форми екранната Симона не спира да буди възхищение и у тези,у които не са почитатели на реалите героинята.

Наскоро феновете на реалите формата изживяха истински ужас. Според клюката двамата от любимите им герои Асен и неговото гадже Симона напускали сериала и заминавали за Америка. Припомняме, че в поредицата той спечели зелена карта за Щатите и двамата готвят сватба, за да заминат зад океана.

Още с първите серии Симона и Асен се превърнаха в любимите герои. Но след като разбраха, че може да напуснат, възмутени форумци взривиха мрежата.

„Ако двамата напуснат сериала, това ще е най-голямата грешка. Подготвят зрителите, че може да напуснат „София Ден и Нощ”, но това може да се окаже краят. Не е тайна за никого, че повечето от хората гледат епизодите именно заради тези двамата”, не спират да недоволстват зрителите в тийнейджърска възраст.

Паралелно с това върви кастинг за нови непрофесионална актьори. Но ако продуцентите са решили наистина да ги „издухат” от сериала, това може да им изиграе лоша шега. Защото те не са само любимци на публиката, но са едни от героите, на които се дължи високия рейтинг на сериала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Симона от „София Ден и Нощ” взриви плажа: Показа яко барабанче!(Виж какво парче е)”

  1. Сладолед от глухарчета

    авг. 08. 2017

    С тез криви щеки няма как да не е взривила плажа на Горно Нанадолнище.

Добавете коментар