Шок: Кристиан Костов се залюби с мъж! (Пристига на море с гаджето си)

Шок: Кристиан Костов се залюби с мъж! (Пристига на море с гаджето си)
3 (60%) 3 votes

Кристиан Костов си хвана гадже мъж

17-годишният Кристиан Костов си има гадже, макар и мъж.Любовта озари певеца, направил ни горди на „Евровизия”. Преди три години той се превърна в любимец на българската публиката.

Кристиан Костов

Кристиан Костов си има гадже мъж

Тогава мнозина отдаваха женствените му движения и нежността му на крехката му възраст. Но сега, три години по-късно, Кристиян Костов не е възмъжал и грам, а действията му стават все по-феминизирани.

Ориентацията на младия певец бе коментирана още с появата му в музикалното шоу „Х фактор” по Нова телевизия. Но тогава всички отдаваха неговата визия на това, че е още малък и повече прилича на дете.

Сега вече е възмъжал и си е хванал гадже. От година двамата с 24-годишния Денис са почти неразделни. Но преди това Крис изпитвал известно смущение относно предпочитанията си към собствения си пол. Но лека-полека приел това и дори си намерил съмишленици.

И така се запознал с настоящото си гадже. С Денис се срещнали в Москва покрай музикално предаване. Гаджето на Кристиан също бил от музикалния шоубизнес. И между двамата не само прехвърчали любовни искри.Но те намерили и общи теми за разговор и в професионален план.

В многомилионната столица на Русия двете момчета се срещали и често излизали заедно. Те разчитали най-вече на анонимността на големия град. В края на август Кристиян Костов и гаджето му идвали на море във Варна. Двамата се надявали да си прекарат повече от страхотно.

Младият певец най-много се радвал, че получил разбиране от семейството си. Майката на Кристиан нямала още 40-години. Тя била първата, която застанала плътно зад гърба на сина си.

Родителката му искала той да е щастлив. Семейството на Крис също не виждало нищо лошо в това, че той си има гадже мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Шок: Кристиан Костов се залюби с мъж! (Пристига на море с гаджето си)”

 1. Desislava Atanasova

  авг. 31. 2017

  Що за глупости!Той даже публикува видео в профила си в YouTube, където говори за клюките и хейта, и изрично казва, че не е гей…

 2. Simona Dimitrova

  юни 30. 2018

  Писна ми от някви такива глупости!!!24-годишния мъж е брат му Дани !!! Вие скоро ще го изкарате педофил защото се разхожда с 12- годишната си сестра?!?!Ай спрете са човека може да пее много яко и затова го подигравате че е гей?!?!😡😡😡

 3. Фен

  апр. 10. 2021

  Ти що за журналистка си ма? Не стига, че статията ти е бъкана от стилистични грешки, ами и вкарваш собственото си мнение и въображение вътре. В статията няма нищо вярно. И престани да си представяш горкото дете като възмъжал мъж.

Добавете коментар