Енчо Керязов втрещи: Да, излизах с Мария Игнатова! (виж официалното му признание тук)

Енчо Керязов втрещи: Да, излизах с Мария Игнатова! (виж официалното му признание тук)
Гласувайте за статията

Енчо Керязов разкри истината за отношенията си с Мария Игнатова!

Водещата на „Господари на ефира“ и „Х Фактор“ Мария Игнатова отново е в центъра на медиите след раздялата си с Димитър Рачков. Този път в писанията за края на връзката им няма нито една измислица, а и самият Рачков го потвърди в писмо.

Мария Игнатова

Енчо Керязов призна, че е излизал с Мария Игнатова

„Не сме заедно с Мария Игнатова и повече няма да коментирам нищо по темата“, съобщи официално актьорът като помоли да бъде оставен на мира.

Днес обаче друг известен мъж също направи публично признание за отношенията си с Мария Игнатова. И това е атлетът Енчо Керязов, на когото беше приписана любовна афера с русокосата чаровница.

Припомняме, че двамата бяха изловени в голяма и доста интимна близост на рождения ден на Маги Халваджиян, където Рачков не присъстваше. Партито беше през февруари, а малко по-късно Мария и Рачков се разделиха окончателно.

Днес Керязов не отрече връзката си с Мария и открито призна, че излиза с нея. Противно на очакванията обаче, двамата не са емоционално и романтично обвързани, а се радват на откровени и приятелски отношения.

„Да, излизам с Мария Игнатова. Излизали сме заедно по няколко повода или общи партита на приятели. Двамата с нея се познаваме отдавна и сме общували покрай събитието „Нощ на звездите“, което аз организирах. С Мария съм бил и сме се веселили, с Ненчо Балабанов също. Не виждам нищо лошо в един танц или наздравица, но не знаех, че с Рачков са се разделили“, обясни Енчо Керязов.

Той допълни, че съжалява за края на връзката им, но уважава и двамата. Затова е сигурен, че са взели най-доброто решение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар