Сама го показа: Виж късметлията, който плени Гери-Никол! (негова ли е яката дупара + СНИМКИ как палуват)

Сама го показа: Виж късметлията, който плени Гери-Никол! (негова ли е яката дупара + СНИМКИ как палуват)
4 (80%) 1 vote

Гери-Никол лично постна снимката с младия късметлия в профила си!

Варненската фурия Гери-Никол май най-после клекна и се предаде пред мъж. Отдавна знаем, че въпреки разголените и провокативни пози по клиповете, яката дупара още не беше познала любовта. Певицата не знаеше що е то гадже, пък и не й беше нужно такова.

Гери-Никол

Тава ли е гаджето на Гери-Никол

Момичето на татко винаги твърдеше, че е още твърде млада за обвързване и иска да си гледа живота и работата. Е, днес обаче явно в живота й има още някой. А именно този млад и симпатичен младеж, който виждате на снимките.

Лично певицата постна кадрите в мрежата, а отдолу моментално заваляха коментари и честитки. А мнозина не спират да я молят да разкрие самоличността на късметлията, който е до нея.

Както виждаме, Гери-Никол нежно държи за ръката въпросното момче, с което пият скъпо шампанско край басейн на залез слънце. Така като гледаме броя на бутилките обаче, става ясна и причината за разкрепостеното и диво поведение на певицата часове по-късно.

Отново в компанията на същия младеж, но и на друг техен приятел, дупарата се вихри в нощен клуб. Танцува е меко казано, защото тя буквално се е разчекнала и е седнала на главата на третото лице.

По усмивките на всички и особено по спокойния вид на така нареченото й гадже можем да съдим, че той изобщо не ревнува. От което следва, че третият е наистина стар и добър приятел и на двамата.

Тепърва ще очакваме развитие и повече информация относно самоличността на щастливеца, поркащ шампанско с Гери-Никол. А и е любопитно да узнаем каква е била реакцията на богатия й татко. И дали той е дал одобрението и благословията си на влюбения в принцесата му завалия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар